Udeliv

Fokus på natur og friluftsliv har flyttet sig markant de seneste år. Fra at være ’helt ude i skoven’, er det rykket tæt på byerne, endda helt ind i byerne. Hos LABLAND forstår vi udeliv, populært kaldt outdoor, som en mangfoldig disciplin, der spænder fra intens bevægelse over leg og læring til fordybelse. Men vigtigst af alt skal udeliv understøtte og styrke vores fysiske og mentale sundhed, som ifølge WHO er i frit fald.

Hos LABLAND ser vi potentialet i udeliv, som løftestang for lokal stedsudvikling. Hvad enten der skal udarbejdes et nyt mountainbikespor eller den lokale skolegård skal moderniseres, er det væsentligt at der tænkes i helheder og tværsektorielt. LABLAND skræddersyr samskabende processer, som skaber synergier på tværs af forvaltningsområder, således sundhedsmæssige og sociale målsætninger kobles og udvikles sammen med fysiske grønne visioner og anlæg.

Resultatet er naturrige by- og landskabsrum, som er tæt sammenvævet med andre velfærdsområder.

Vi arbejder for at øge forståelsen af naturens bidrag, tilstedeværelse og værdiskabelse i byen, og det etiske ansvar vi alle har for at bevare naturen som fælles levested for ikke-menneskeligt liv og mennesker.

Vores ydelser spænder fra udvikling af outdoorstrategier, grønne byplaner til konkrete arkitektoniske projektløsninger for udeskole samt frilufts- og naturområder.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.