Social balance

Hos LABLAND værdsætter og værner vi om diversitet. I vores projekter gør vi en dyd ud af, at forskellige mennesker, livsformer og holdninger mødes, brydes og sammen sætter retning. Vi er optaget af at understøtte og styrke den sociale sammenhængskraft. Begrebet ’kontekst’ har I mange år handlet om det fysiske miljø, men ved LABLAND arbejder vi med at udfordre og udvide denne tænkning – da ’fænomenet mennesker’ er en afgørende brik for at skabe sociale balance.

For LABLAND ligger det helt naturligt at udvikle projekter på baggrund af indsamlet viden og indsigter i relevante målgruppers hverdag og kulturer. Vi har ’værktøjskassen’ bugnende fuld af dialogskabende metoder, som skaber effekt. LABLAND deler ikke ønskesedler ud – vi gør en dyd ud af at forstå ’konteksten’, de bagvedliggende behov og omsætte dette til løsninger, som opfylder en given målsætning og vision.

Vi mener, at dialogen med et områdes parter, lige fra politiker over embedsværk til civilsamfund, er central hvis der for alvor skal tages greb og kommes med kvalificerede løsninger på svære samfundsmæssige problemstillinger.

Vi elsker at spænde campingvognen efter bilen, skabe rammerne og være tovholder for dialogen i bylivskontorer – lige midt i orkanens øje hvor udviklingen sker og hvor mennesker mødes i øjenhøjde. Med indsigter fra hverdagslivet i bygninger, bydele og boligområder, udarbejder vi antropologiske analyser, forundersøgelser, visionsprocesser, følgeevalueringer og effektmålinger, der skal bidrage til udviklingen af stærke koncepter, strategier og konkrete fysiske løsningsforslag.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.