Vi er et tværfagligt fællesskab

LABLAND er en dialogbaseret tegnestue. Vores tværfaglige team består af specialister i arkitektur, antropologi, sociologi, landskab, kunst og oplevelsesdesign. Vi har fundet ud af at netop denne sammensætning af forskellige fagpersoner skaber bedre løsninger. Vores tilgang er at lade antropologiske studier og dialogmøder oversætte de lokale perspektiver til strategier og arkitektur. Vi bruger gennemtestede metoder, men designer altid processer til det individuelle projekt med udgangspunkt i det fysiske, politiske, økonomiske og sociale landskab.

Vi tager ansvar

Vi ved at byggeprocessens indledende faser bør prioriteres højt. Det handler om at indhente relevant viden, der gør os kloge nok til at træffe de rette rammesættende beslutninger. Ligeledes ønsker vi gennem grundig evaluering at måle på projektets effekt og værdiskabelse. Vi kan derfor lave alt fra strategi til anlæg og med andre ord træde til i projekternes spæde opstart og følge dem helt til dørs.

Vi bygger kultur og arkitektur

Vi bruger vores udviklingsprocesser til at gro en fælles kultur op omkring et sted og vi har altid for øje at vores arkitektur fremmer, skaber og støtter op om fællesskab. De projekter vi tager ind, favner vi med dyb faglighed, stor nysgerrighed og en passion for at skabe bedre rum sammen med stedets aktører.